Zelfbouw in een rij

In Almere kun je ook zelf een rijwoning laten bouwen, precies zoals jij dat wilt. Zo ontstaat er een uniek huis aan de binnen- en buitenkant. Een droomhuis dat past bij jouw manier van leven.

Rijwoningen in Almere

Verspreid in de stad zijn er kavels voor rijwoningen in levendige, afwisselende straten. Maar je vindt ze ook in rustige woonwijken. De kavels voor een rijwoning zijn voor een brede groep woningzoekenden haalbaar. Je hoeft tenslotte minder uit te geven aan de grond! Voor meer informatie over bouwen in een rij bekijk je de spelregels voor geschakeld bouwen in de rubriek 'Downloads'.

Verspreid in Almere vind je afwisselende rijtjes met zelfbouwhuizen. Geen huis is hetzelfde. Zelfbouwers bouwden bijvoorbeeld een huis met maar liefst vier woonlagen, zoals je dat ook in de steden ziet. Maar ook twee- en drielaagse woningen met of zonder kap. De architectuur verschilt van traditioneel tot karakteristiek of modern. Wil je weten waar je zo’n leuke rijwoning kan bouwen? Kijk dan op de kavelkaart (selecteer het filter woningtype: rijwoning).

Tip