Verkoop 8 kavels Europakwartier Oost

Sfeerbeeld New Brooklyn

De inschrijving voor de loting van de volgende 8 kavels in Europakwartier Oost is gestart! De nieuwe wijk New Brooklyn is geïnspireerd door de wijk Brooklyn in New York en ligt pal naast het treinstation van Almere Poort. In New Brooklyn zullen in totaal zo'n 1.400 nieuwe woningen worden gebouwd.  

New Brooklyn in Almere Poort

In de wijk New Brooklyn, welke onderdeel is van Europakwartier in Almere Poort, komen ongeveer 1400 nieuwe woningen. New Brooklyn is voor Almeerse begrippen een stadse wijk. Stedelijk in dichtheid met een variatie aan woningen: een mix van eengezinswoningen, boven- benedenwoningen en appartementen. Het toepassen van erkers, trappen en loggia’s op verscheidende plekken en op eigentijdse wijze draagt bij aan de stadse sfeer. Een deel van deze woningen zal bestemd zijn voor zelfbouw. 

8 kavels in Europakwartier in Almere Poort

De eerste 8 zelfbouwkavels zijn reeds in maart verkocht. De volgende 8 kavels liggen aan de overzijde van de eerste 8 kavels in het gebied New Brooklyn.

  • 8 kavels, waarvan 4 vrijstaand en 4 geschakeld
  • Kaveloppervlakte variëren van circa 121 m2 tot 228 m2
  • Prijzen variëren van € 192.500 tot € 260.000

Let op: op donderdag 2 september 2021 zijn de kaveldocumenten op de kavelkaart gewijzigd. Controleer daarom goed of je de laatste versie gebruikt. 

Ins&outs: Enkele belangrijke aspecten uitgelicht!

Planning

1) 16 september: Start inschrijving*
Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Dit doe je middels het inschrijfformulier. Deze zal op de dag van inschrijving zichtbaar worden op deze pagina.

2) 27 september: Sluiting inschrijving*
Op 27 september om 17:00 uur sluit de inschrijving.

3) 30 september: Loting*
De loting vindt plaats op 30 september.

4) 30 september/1 oktober: Uitslag*
Op 30 september of 1 oktober verneem je of je bent ingeloot of niet.  

* Let op: Genoemde data zijn onder voorbehoud.

Loting

De inschrijving voor deze kavels in Europakwartier Oost vindt plaats via loting. Bekijk onderstaande video en lees meer informatie over de lotingsprocedure. Goed om te weten: wanneer je bent uitgeloot, ontvang je de €1000,- inschrijfvergoeding terug. 

Belangrijk!

Wil je een kavel kopen in Almere Poort? Verdiep je dan goed in de regels, bouw en kosten. Laat je goed adviseren. Zo voorkom je verrassingen. Hier vind je alle belangrijke documenten over de kavels.

  • Kavelpaspoort: elke kavel heeft een eigen paspoort waarin alle bouwregels staan. Je vindt het kavelpaspoort op de Kavelkaart, als je op een willekeurige kavel klikt.
  • Kavelspecifieke documenten: bekijk alle aanvullende informatie van een kavel via de link 'Kavelspecifieke documenten' die weer onder elk kavelpaspoort staat.
  • Daaronder vind je de link naar de algemene documenten over zelfbouw.

Plattegrond New Brooklyn in Almere poort

Plattegrond New Brooklyn

Klik voor een vergroting.

Bouwlagen

Bouwlagen kavels EKO1

Klik voor een vergroting

Sfeerbeelden New Brooklyn

Uw reactie