Verkoop 30 kavels Europakwartier Oost

Sfeerbeeld New Brooklyn

In Europakwartier oost wordt op dit moment flink gebouwd aan een hele nieuwe wijk van Almere Poort. New Brooklyn is geïnspireerd door de wijk Brooklyn in New York. De Kavelwinkel mag in juni 2023 een hele rij mooie zelfbouwkavels aanbieden! 

Op 14 juni wordt er een loting van 30 zelfbouwkavels in een rij georganiseerd. Lees hieronder alle informatie.

Let op: Tegelijkertijd met deze loting worden er ook 16 kavels in Vogelhorst geloot. Meer informatie over deze kavels vind je op de pagina over deze kavels

New Brooklyn in Almere Poort

In de wijk New Brooklyn, welke onderdeel is van Europakwartier in Almere Poort, komen ongeveer 1400 nieuwe woningen. New Brooklyn is voor Almeerse begrippen een stadse wijk. Stedelijk in dichtheid met een variatie aan woningen: een mix van eengezinswoningen, boven- en benedenwoningen en appartementen. Het toepassen van erkers, trappen en loggia’s op verscheidende plekken en op eigentijdse wijze draagt bij aan de stadse sfeer. Een deel van deze woningen zal bestemd zijn voor zelfbouw. 

30 kavels in een rij in Europakwartier in Almere Poort

De 30 kavels liggen aan de Cypruskade in het gebied New Brooklyn in Almere Poort. De kavels liggen aan de rand van de wijk en hebben een mooi uitzicht over het Cascadepark. 

  • 30 zelfbouwkavels, in een rij. Bestemd voor individuele zelfbouw, bedoeld voor het bouwen van één geschakelde woning.
  • Kaveloppervlakte variëren van circa 84 m2 tot 153 m2

Inschrijfformulier loting

Planning

1) Dinsdag 30 mei: Start inschrijving*
Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Dit doe je middels het inschrijfformulier. Deze zal op de dag van inschrijving zichtbaar worden op deze pagina.

2) Maandag 5 juni: Informatieavond*
Omdat er speciale regels en eisen verbonden zijn aan de zelfbouwkavels, is er op maandag 5 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur een informatieavond in de Kavelwinkel. Dit is een vrije inloop waar je al je vragen over deze kavels én over de kavels in Vogelhorst kunt stellen.

3) Maandag 12 juni: Sluiting inschrijving*
Op 12 juni om 9.00 uur sluit de inschrijving.

4) Woensdag 14 juni: Loting*
De loting vindt plaats op 14 juni bij de notaris.

5) Woensdag 14 juni: Uitslag*
Vanaf woensdag 14 juni verneem je of je bent ingeloot of niet.

* Let op: Genoemde data zijn onder voorbehoud.

Klik om te vergroten
De locatie van de kavels in Almere

Loting

De inschrijving voor deze kavels in Europakwartier Oost vindt plaats via loting. Lees meer informatie over de lotingsprocedure. Goed om te weten: wanneer je bent uitgeloot, ontvang je de €1000,- inschrijfvergoeding terug. 

Interesse? Zo werkt de inschrijfprocedure:

Belangrijk!

Wil je een kavel kopen in Almere Poort? Verdiep je dan goed in de regels, bouw en kosten. Laat je goed adviseren. Zo voorkom je verrassingen. Hier vind je alle belangrijke documenten over de kavels.

  • Kavelpaspoort: elke kavel heeft een eigen paspoort waarin alle bouwregels staan. Je vindt het kavelpaspoort op de Kavelkaart, als je op een willekeurige kavel klikt.
  • Kavelspecifieke documenten: bekijk alle aanvullende informatie van een kavel via de link 'Kavelspecifieke documenten' die weer onder elk kavelpaspoort staat.
  • Daaronder vind je de link naar de algemene documenten over zelfbouw.

Plattegrond New Brooklyn in Almere poort

Plattegrond New Brooklyn

Klik voor een vergroting.

Bouwlagen

Bouwlagen kavels EKO1

Klik voor een vergroting

Sfeerbeelden New Brooklyn

Uw reactie