Kavels in Almere Duin

34 kavels in Boomrijk

Foto: BP+ Architectuur
Foto: BP+ Architectuur

Zou je zelf je eigen huis willen bouwen in Duin in Almere Poort? Dan hebben we goed nieuws, want de eerste zelfbouwkavels in Duin zijn begin juli 2019 in verkoop gegaan. Het gaat om 34 kavels in Noorderduin, in de buurt Boomrijk, het boomgebied in Duin. De kavels liggen verdeeld over 3 hofjes. Deze buurt ligt ten noorden van de huidige bebouwing in Duin.  Alle verkoopinformatie vind je op deze pagina. Bekijk de beschikbare kavels op de Kavelkaart.

Over Noorderduin

In Boomrijk wordt het landschap gekenmerkt door een bossige omgeving. Fris, groen en wat besloten, een mooie afwisseling op de omliggende duinen. Gelegen in het oorspronkelijke Muiderbos, dat wordt getransformeerd tot een boomrijk woonlandschap. De mooie, volgroeide, bruikbare bomen worden zoveel mogelijk behouden en nieuwe aanplant wordt toegevoegd. Naast zelfbouwkavels komen hier ook 145 projectmatige koophuizen en 28 huurhuizen.

Over de zelfbouwkavels

  • 34 kavels voor vrijstaande woningen;
  • kavelgrootte varieert van 200 tot 310 m2;
  • kavelprijzen variëren van € 207.500 tot € 282.000;
  • kijk op de Kavelkaart voor de beschikbare kavels, ligging, prijzen en kavelpaspoorten (de bouwregels) en overige kavelspecifieke documenten;
  • de woningen krijgen maximaal twee lagen met een opbouw (plat dak) maar bij voorkeur een kap;
  • een beeldkwaliteitsplan (pdf) waarborgt de uitstraling van het gebied. Zo ontstaat een divers straatbeeld, maar ook samenhang in stijl en materiaal die past bij het thema Boomrijk.
Kllik voor een vergroting
Kavelkaart Boomrijk met nummers

Meer weten?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van IkbouwmijnhuisinAlmere. Dan komt het laatste nieuws vanzelf naar je toe.