Kavels veld 17 'De Eilanden & Het Dorpshart'

Op 24 november 2022 zal de loting plaatsvinden van de eerste 32 kavels van Nobelhorst veld 17. Het gaat om de kavels in veld 17 in de buurten de Eilanden & het Dorpshart.

De kavels zijn bedoeld voor de bouw van één vrijstaande woning. De kaveloppervlaktes variëren in grootte van circa 181 m2 tot 470 m2. De prijzen van de kavels variëren tussen €225.000 tot €330.000.

Er zijn regels en eisen voor de bouw van een woning op de kavel. Alle informatie hierover lees je in de kavelpaspoorten en beeldregieplan via de kavelkaart.

Het dorpshart

In Het Dorpshart woon je rondom het dorpsplein: dé ontmoetingsplek van deze buurt. Het dorpsplein is een heerlijk plein dat wordt omringd door bomen. Op het plein zelf is er ruimte voor een buurttafel met zitjes én een kiosk waar je in de toekomst bijvoorbeeld koffie met iets lekkers kunt halen. Kinderen spelen hier op het gras, terwijl de ouders op het bankje onder de buurtboom even bijpraten. Hier zit je met mooi weer heerlijk samen met de buren voor de deur te kletsen. Verderop in het buurtje is een groene speelplek aan het water.

De Eilanden

In De Eilanden woon je op een van de twee eilanden, omringd door water. Centraal door dit buurtje loopt de groene oever en vind je de bomenweide met in de toekomst prachtige grote bomen. Hier spelen kinderen heerlijk in het gras en kun je op een zonnige dag picknicken in de schaduw. De huizen in De Eilanden hebben veelal een tuin aan het water en op een aantal plekken een fijne veranda voor de deur. Zo heb je altijd de verbinding met het water!

Veld 17 ©Topshot
Veld 17 ©Topshot

Wonen in Nobelhorst

In Het Marktdorp in Nobelhorst woon je met veel water en groen om je heen. In dit fijne

buurtje volop ruimte voor ontmoeting met jouw buren. Bijvoorbeeld tijdens een
wandeling of op één van de centrale plekken in het dorp en kinderen kunnen veilig
buiten spelen.

Nobelhorst is een dorp in een stad. Pal naast het bos, op een steenworp van het centrum van Almere Stad. Statige herenhuizen, houten buurtschuren, een pannenkoekenhuis met kinderboerderij: Nobelhorst heeft het allemaal.

Wil je groter wonen? Of juist in een rustigere buurt wonen? Deze plek is perfect voor jou en je gezin. Je kunt hier een uniek huis kunt bouwen dat voldoet aan jouw woonwensen.

Waar liggen de Eilanden en het Dorpshart?

Planning

1) Maandag 14 november: Start inschrijving*
Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Inschrijven voor de loting doe je middels het inschrijfformulier. Deze zal op de dag van inschrijving zichtbaar worden op deze pagina.

2) Maandag 14 november: Informatieavond
Omdat er speciale regels en eisen verbonden zijn aan de zelfbouwkavels, is er op maandag 14 november van 16.00 uur tot 20.00 uur een informatieavond in de Kavelwinkel. Dit is een vrije inloop waar je al je vragen m.b.t. de kavels van veld 17 kunt stellen. Op de informatieavond zijn de adviseurs, projectleider en stedenbouwkundige aanwezig.

3) Maandag 21 november: Sluiting inschrijving*
Op 21 november 2022 om 9.00 uur sluit de inschrijving.

4) Donderdag 24 november: Loting*
De loting vindt plaats op 24 november bij de notaris.

5) Donderdag 24 november: Uitslag*
Op 24 november verneem je of je bent ingeloot of niet.

* Let op: genoemde data zijn onder voorbehoud.

Loting

De inschrijving voor deze kavels van Nobelhorst veld 17 vindt plaats via loting. Lees meer informatie over de lotingsprocedure. Goed om te weten: wanneer je bent uitgeloot, ontvang je de €1000,- inschrijfvergoeding terug. 

Interesse? Zo werkt de inschrijfprocedure:

Belangrijk!

Wil je een kavel kopen in Nobelhorst? Verdiep je dan goed in de regels, bouw en kosten. Laat je goed adviseren. Zo voorkom je verrassingen. Hier vind je alle belangrijke documenten over de kavels.

  • Kavelpaspoort: elke kavel heeft een eigen paspoort waarin alle bouwregels staan. Je vindt het kavelpaspoort op de Kavelkaart, als je op een willekeurige kavel klikt.
  • Kavelspecifieke documenten: bekijk alle aanvullende informatie van een kavel via de link 'Kavelspecifieke documenten' die weer onder elk kavelpaspoort staat.
  • Daaronder vind je de link naar de algemene documenten over zelfbouw.

Bekijk de kavelkaart

Plattegrond Nobelhorst

Klik voor een vergroting
Uw reactie