Kavels veld 16 'Aan het bos'

De buurt 'Aan het bos' ligt in het nieuwe gebied van Nobelhorst: het marktdorp.

Veld 16 - Aan het bos - Nobelhorst

In de nieuwe buurt 'Aan het bos' bepaalt het groen het straatbeeld en alle bebouwing is ondersteunend aan het groen. Iedereen zal dan ook komen te wonen aan een groene straat, waar er op veel plekken op straat gespeeld kan worden. De inrichtingsprincipes zijn voor alle straten in het hele dorp hetzelfde: eenvoudige een smalle rijbaan met groene bermen, welke passen bij het dorpse karakter.

 

Een wandel- en fietsnetwerk verbindt verschillende verblijfs- en ontmoetingsplekken zoals het Dorpshart, de bomenweide, het haventje en de Bosbeek. Parkeren vindt geclusterd plaats in parkeerbossen, waardoor de straten vrij blijven van geparkeerde auto's.

Water is in deze buurt beeldbepalend. De toegangswegen gaan bijvoorbeeld over het water, zijn er natuurlijke oevers en in vrije gebieden is deze ook toegankelijk.

Veld 16 ligt op steenworp afstand van het beverbos en dwars door deze buurt loopt de bosbeek met prachtig riet langs de waterkant aan het water. De jonge knotwilgen langs de bosbeek zorgen voor een speelse erfafscheiding en kunnen ook onder het genot van een drankje en hapje met de buren in het voorjaar geknot worden.

Veld 16 - © Topshot

Ins & outs Nobelhorst veld 16

Belangrijk!

Wil je een kavel kopen in Nobelhorst? Verdiep je dan goed in de regels, bouw en kosten. Laat je goed adviseren. Zo voorkom je verrassingen. Hier vind je alle belangrijke documenten over de kavels.

  • Kavelpaspoort: elke kavel heeft een eigen paspoort waarin alle bouwregels staan. Je vindt het kavelpaspoort op de Kavelkaart, als je op een willekeurige kavel klikt.
  • Kavelspecifieke documenten: bekijk alle aanvullende informatie van een kavel via de link 'Kavelspecifieke documenten' die weer onder elk kavelpaspoort staat.
  • Daaronder vind je de link naar de algemene documenten over zelfbouw.

Bekijk de kavelkaart

Waar ligt veld 16?

Klik voor een vergroting
Ligging van veld 16 'Aan het bos'

Plattegrond Nobelhorst

Klik voor een vergroting

Brochure wonen aan het bos

Klik om de brochure te lezen (19mb)
Uw reactie