Kavels veld 16 'Aan het bos'

Let op: Door drukte bij de notaris is het mogelijk dat de bevestiging van de inschrijving even op zich laat wachten. 

Op 5 november is de inschrijving voor de loting van de 62 zelfbouwkavels in veld 16 'Aan het bos' in Nobelhorst gestart. De inschrijving is inmiddels gesloten. De buurt 'Aan het bos' ligt in het nieuwe gebied van Nobelhorst: het marktdorp.

Veld 16 - Aan het bos - Nobelhorst

In de nieuwe buurt 'Aan het bos' bepaalt het groen het straatbeeld en alle bebouwing is ondersteunend aan het groen. Iedereen zal dan ook komen te wonen aan een groene straat, waar er op veel plekken op straat gespeeld kan worden. De inrichtingsprincipes zijn voor alle straten in het hele dorp hetzelfde: eenvoudige een smalle rijbaan met groene bermen, welke passen bij het dorpse karakter.

 

Een wandel- en fietsnetwerk verbindt verschillende verblijfs- en ontmoetingsplekken zoals het Dorpshart, de bomenweide, het haventje en de Bosbeek. Parkeren vindt geclusterd plaats in parkeerbossen, waardoor de straten vrij blijven van geparkeerde auto's.

Water is in deze buurt beeldbepalend. De toegangswegen gaan bijvoorbeeld over het water, zijn er natuurlijke oevers en in vrije gebieden is deze ook toegankelijk.

Veld 16 ligt op steenworp afstand van het beverbos en dwars door deze buurt loopt de bosbeek met prachtig riet langs de waterkant aan het water. De jonge knotwilgen langs de bosbeek zorgen voor een speelse erfafscheiding en kunnen ook onder het genot van een drankje en hapje met de buren in het voorjaar geknot worden.

Veld 16 - © Topshot

Loting van de zelfbouwkavels

De keuze aan kavels in de buurt is erg groot. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een kavel aan het water of aan de bosrand.

  • 62 zelfbouwkavels voor individuele zelfbouw van een vrijstaande woning
  • Kaveloppervlaktes variëren van circa 174 m2 tot 558 m2
  • Prijzen variëren van € 190.000 tot € 320.000

 

Let op: Kavel NH4511 valt buiten de loting. U kunt zich hier niet voor inschrijven. De kavel is reeds gereserveerd en wordt daarom niet meegenomen in de loting. Tijdens een eerdere uitgifte is een fout opgetreden in het (online) reserveringsysteem. Als gevolg hiervan zijn wij de betreffende gedupeerden in deze huidige uitgifte van veld 16 tegemoet gekomen.

Ins & outs Nobelhorst veld 16

Planning

1) Vrijdag 5 november: Start inschrijving*
Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Inschrijven voor de loting doe je middels het inschrijfformulier. Deze zal op de dag van inschrijving zichtbaar worden op deze pagina.

2) Maandag 22 november: Sluiting inschrijving*
Op 22 november 2021 om 9:00 uur sluit de inschrijving.

3) Donderdag 25 november: Loting*
De loting vindt plaats op 25 november 9.00 uur bij de notaris.

4) Donderdag 25 of vrijdag 26 november: Uitslag*
Op 25 of 26 november verneem je of je bent ingeloot of niet.

* Let op: genoemde data zijn onder voorbehoud.

Loting

De inschrijving voor deze kavels van Nobelhorst veld 16 vindt plaats via loting. Lees meer informatie over de lotingsprocedure. Goed om te weten: wanneer je bent uitgeloot, ontvang je de €1000,- inschrijfvergoeding terug. 

Interesse? Zo werkt de inschrijfprocedure:

Belangrijk!

Wil je een kavel kopen in Nobelhorst? Verdiep je dan goed in de regels, bouw en kosten. Laat je goed adviseren. Zo voorkom je verrassingen. Hier vind je alle belangrijke documenten over de kavels.

  • Kavelpaspoort: elke kavel heeft een eigen paspoort waarin alle bouwregels staan. Je vindt het kavelpaspoort op de Kavelkaart, als je op een willekeurige kavel klikt.
  • Kavelspecifieke documenten: bekijk alle aanvullende informatie van een kavel via de link 'Kavelspecifieke documenten' die weer onder elk kavelpaspoort staat.
  • Daaronder vind je de link naar de algemene documenten over zelfbouw.

Bekijk de kavelkaart

Waar ligt veld 16?

Klik voor een vergroting
Ligging van veld 16 'Aan het bos'

Plattegrond Nobelhorst

Klik voor een vergroting

Brochure wonen aan het bos

Klik om de brochure te lezen (19mb)
Uw reactie