62 kavels in het Klooster (Nobelhorst)

Wil je een eigen huis bouwen, die voldoet aan jouw woonwensen? Droom je van een grotere woning in een rustigere, landelijke buurt voor jou en je gezin? Reserveer een kavel in veld 15, beter bekend als Het Klooster, in Nobelhorst.

Het Klooster

In Het Klooster vind je 57 vrijstaande kavels én 5 geschakelde kavels voor rijtjeshuizen (kavelnummers: NH4355 t/m NH4416). Van de vrijstaande kavels hebben 19 kavels een tuin direct aan het water en liggen 11 kavels aan de bosrand. Bekijk beschikbare kavels op de kavelkaart.

De kavels voor vrijstaande huizen variëren in grootte van 150 tot 450 m2. En de grootte van de kavels voor rijtjeshuizen is tussen 136 en 151 m2. De grondprijzen bedragen €102.500,- tot €265.000,- (GP2020).

Bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling en Quadrant Architecten

Nobelhorst

Nobelhorst is het 'dorp' van Almere en ligt in het stadsdeel Hout: dé plek waar anderen heengaan in hun vrije tijd. Je woont hier in een schilderachtig landschap. Tussen statige herenhuizen en houten buurtschuren. Omgeven door heesters, loofbossen en zacht glooiende weilanden. Oftewel: rust, ruimte en groen - pal naast een stadscentrum met alle voorzieningen.

Kavelaanbod

Binnenkijkroute

Kijk de eerste video van de Binnenkijkroute terug.