62 kavels in Het Klooster (Nobelhorst)

Wil je een eigen huis bouwen, die 100% voldoet aan jouw woonwensen? Droom je van een grotere woning in een rustigere, landelijke buurt voor jou en je gezin? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op maandag 16 maart gaat eindelijk het langverwachte nieuwste buurtje van Nobelhorst in de verkoop: veld 15 - beter bekend als Het Klooster.

Let op: door het coronavirus is de start verkoop van Het Klooster voorlopig uitgesteld. Lees meer.

Het Klooster

In Het Klooster komen 62 kavels vrij: 57 vrijstaande kavels én 5 geschakelde kavels voor rijtjeshuizen (kavelnummers: NH4355 t/m NH4416). Van de vrijstaande kavels hebben 19 kavels een tuin direct aan het water en liggen 11 kavels aan de bosrand.

De zelfbouwkavels voor vrijstaande huizen variëren in grootte van 150 tot 450 m2. En de grootte van de kavels voor rijtjeshuizen is tussen 136 en 151 m2. De grondprijzen bedragen €102.500,- tot €265.000,-.

Nobelhorst

Nobelhorst is het 'dorp' van Almere en ligt in het stadsdeel Hout: dé plek waar anderen heengaan in hun vrije tijd. Je woont hier in een schilderachtig landschap. Tussen statige herenhuizen en houten buurtschuren. Omgeven door heesters, loofbossen en zacht glooiende weilanden. Oftewel: rust, ruimte en groen - pal naast een stadscentrum met alle voorzieningen.

Bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling en Quadrant Architecten

Planning

1) 16 maart: Start verkoop
Je kunt je vanaf deze datum inschrijven voor 1 of meerdere kavels in Het Klooster. De kavelverkoop verloopt via loting. Meer info volgt de komende weken.

2) 19 maart: Expertteamavond
Tussen 17:30 tot 20:00 uur kun je langskomen in de Kavelwinkel op het gemeentehuis. Tijdens deze avond zijn verschillende experts aanwezig, die je zelfbouwadvies en financieel advies geven.

3) 28 maart: Binnenkijkroute
Wil je eens 'binnen kijken' bij toekomstige buurtgenoten die hun huis zelf hebben gebouwd en hún ervaringen horen? Noteer deze zaterdag in je agenda. Meer info volgt.

4) 3 april: Loting
De inschrijfperiode duurt 17 dagen. Hierna vindt de loting plaats via een notaris. Uiterlijk 6 april communiceren wij de uitslag naar alle inschrijvers. Lees meer over de lotingsprocedure.

Interesse?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dan geven we je een seintje zodra de verkoop start en ben je als eerste op de hoogte.

Download onze brochure
Je leest hierin uitgebreide informatie over Het Klooster en Nobelhorst.

Raadpleeg de Kavelkaart
voor de afmetingen, prijzen, zonliggingen en "paspoorten" (bouwregels) van deze kavels.