Start verkoop nieuwe kavels De Laren

Dudok woning, Groothuis Wonen

Op 27 november 2018 zijn 32 kavels voor vrijstaande huizen in verkoop gegaan in de groene woonwijk De Laren. Ze liggen binnen het bestaande groen van een voormalig sportpark; geen kavels op een kale zandvlakte dus. Deze wijk ligt aan de noordwestkant van het dorpse Almere Haven, de kavels liggen aan de rand van de wijk. Vier kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een bungalow. 

Kavelkaart Veld A. Klik voor een vergroting

6 kavels in Veld A

Veld A is kleinschalig, hier komen in totaal 65 woningen. De eerste 7 zelfbouwkavels zijn in 2017 in verkoop gegaan. De overige woningen worden door een projectontwikkelaar gebouwd.

Kavelkaart Veld B. Klik voor een vergroting

26 kavels in Veld B

Naast de 26 zelfbouwkavels komen in Veld B ook 51 projectmatige woningen (twee-onder-een-kapwoningen en grote rijwoningen). Alle kavels zijn inmiddels gereserveerd of verkocht. Gereserveerde kavels kunnen nog in verkoop komen. Houd daarvoor de kavelkaart in de gaten.

Een kavel! Hoe nu verder?

Bij zelfbouw bepaal je zelf wie je huis ontwerpt/bouwt. Je kunt kiezen voor een uniek huis, of een ontwerp dat al bestaat. Houd er in je begroting altijd rekening mee dat het totale kostenplaatje uit méér bestaat dan alleen een kavel en een ontwerp. Laat je over kosten altijd goed adviseren. Ga in gesprek met diverse professionals en vraag verschillende offertes aan! Zo voorkom je teleurstelling.

⇒ Wat wil ik bouwen?

Plattegrond De Laren

Klik voor een vergroting.

4 kavels voor een bungalow

Sfeerimpressie Studio Schaeffer
Voorbeeld van een bungalow