34 kavels in De Laren (Veld C)

Droom je van een huis dat helemaal voldoet aan al je woonwensen? Wil je ruimer wonen in een groene, kindvriendelijke buurt, dichtbij haven, water en strand met alle voorzieningen op loopafstand? Maak van je luchtkasteel werkelijkheid en bouw je droomhuis in de Laren Veld C! Op donderdag 26 november is de inschrijving voor de 34 langverwachte kavels gestart. Je kunt je nog tot 8 december inschrijven. 

Veld C

Van de 34 kavels op Veld C zijn 29 kavels bedoeld voor vrijstaande woningen en 5 kavels voor bungalows. De kavels variëren in grootte van 288 tot 684 m2. Er geldt een beeldkwaliteitsplan. Prijzen variëren tussen e. 182.800,- voor een bungalow-kavel tot e. 309.230 voor de kavel van een vrijstaande woning. 

Bron: Gorate B.V.

De Laren

In De Laren (Almere Haven) is het heerlijk wonen. Hoewel je binnen 5 minuten op de A6 naar Amsterdam zit, geniet je in alle rust van een terrasje aan het water en kijk je in de haven uit over de binnenvarende schepen. Over de dijk langs het Gooimeer vang je de laatste zonnestralen en alle winkel- en sportvoorzieningen zijn dichtbij. De Laren ligt bovendien pal naast het Vogelbos en de ruime opzet van de wijk maakt het een waar kinderspeelparadijs!

Foto: TopShot

Planning

1) 19 november: Kavelprijzen bekend*
Bekijk vanaf donderdag 19 november alle verkoopinformatie, waaronder de kavelprijzen en kavelspecifieke documenten, op deze website. 

2) 26 november: Start inschrijving*
Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Vanaf donderdag 26 november is het mogelijk om je in te schrijven. 

3) 27 november: Live Q&A met de kavelwinkel*
Helaas is de kavelwinkel vanwege corona gesloten. Heb je vragen over de kavels op Veld C? We beantwoorden ze op 27 november graag live op Facebook. Volg de livestream via Ik bouw mijn huis van Almere van 16:00 tot 17:00 uur.  

4) 8 december: Sluiting inschrijving*
Op dinsdag 8 december om 17:00 uur sluit de inschrijving bij de notaris. 

5) 10 december: Loting*
De loting vindt plaats op donderdag 10 december. 

6) 10 & 11 december: Uitslag*
Op donderdag 10 december of vrijdag 11 december verneem je of je bent ingeloot of niet.  

* Genoemde data zijn onder voorbehoud.

Loting

De inschrijving voor De Laren Veld C vindt plaats via loting bij PVM Notarissen. Bekijk onderstaande video, klik op onderstaande button voor het inschrijfformulier en lees meer informatie over de lotingsprocedure. Goed om te weten: wanneer je bent uitgeloot, ontvang je de €1000,- inschrijfvergoeding terug. 

Interesse? Zo werkt de inschrijfprocedure: