Start inschrijving De Laren

Droom je van een huis dat helemaal voldoet aan al je woonwensen? Wil je ruimer wonen in een groene, kindvriendelijke buurt, dichtbij haven, water en strand met alle voorzieningen op loopafstand? Maak van je luchtkasteel werkelijkheid en bouw je droomhuis in De Laren Veld C! Op donderdag 26 november start de inschrijving voor de 34 langverwachte kavels.     

Bouw je droomhuis in De Laren

LIVE zelfbouwadvies van experts

Wil je één van de kavels reserveren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw droomhuis? Op vrijdag 27 november van 16:00 tot 17:00 uur beantwoorden onze zelfbouwadviseurs al je vragen over De Laren Veld C live op Facebook.  

Volg de kavelwinkel op Facebook

Bekijk de uitlegvideo's

Video Hoe werkt zelfbouwproces

Heb je vragen over zelfbouw en mis je de inloopuurtjes in de kavelwinkel? Omdat de kavelwinkel door corona voorlopig gesloten blijft, beantwoorden de zelfbouwadviseurs veelgestelde vragen in speciale uitlegvideo's. Bekijk de serie via ons YouTube-kanaal of op onze website. Mis je een antwoord op je vraag? Mail ons of plan een belafspraak met de kavelwinkel!

Bekijk de uitlegvideo's

Volg Ikbouwmijnhuisin.Almere op Instagram

Veld C

Wist je dat de kavelwinkel sinds kort ook op Instagram te vinden is? Hier delen we een uniek kijkje achter de schermen, exclusieve zelfbouwinspiratie én het laatste nieuws. 

Volg de kavelwinkel op Instagram

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.