Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst 9 mei

In Villapark Vogelhorst komen 9 mei de eerste 10 kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart. Het gaat om 3 kavels aan de Zilvermeeuwlaan en 7 kavels aan de Parelduikerlaan. Je herkent ze nu al als blauwe kavels. Op de kavels van 667 tot 927 m2 kunnen vrijstaande huizen worden gebouwd of twee-onder-een-kapwoningen. Prijzen gaan vanaf € 260.000.

Bekijk de verkooppagina voor meer informatie

Droomhuizen VIP*tour

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken heb je écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heb je ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wil je ontdekken of zelfbouw in Vogelhorst of Overgooi bij je past? Stap dan 18 mei of 22 juni in de comfortabele VIP*bus van IkbouwmijnhuisinAlmere. Aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden voor de VIP*tour

44 nieuwe kavels in De Houtwal, Nobelhorst

Wil jij je eigen huis gaan bouwen in Nobelhorst? Op 4 juni start de inschrijving voor nieuwe 44 kavels in Nobelhorst. Ze komen in De Houtwal (veld 14), een nieuw duurzaam buurtje rechtsboven de Brink. Er komen kavels voor vrijstaande woningen en rijhuizen. De kavelgrootte is gevarieerd en ligt tussen 174 en 513 m2; een aantal kavels ligt aan het water. Voor deze kavels geldt een loting via de notaris.

Bekijk de verkooppagina voor meer informatie

34 kavels in Boomrijk, Duin

Zou je zelf je eigen huis willen bouwen in Almere Poort? Dan hebben we goed nieuws, want de eerste zelfbouwkavels in Duin zijn in aantocht. Op 4 juni start de inschrijving van 34 kavels in de buurt Boomrijk, het boomgebied in Duin. De kavels liggen ten noorden van de huidige bebouwing en zijn verdeeld over 3 hofjes. Voor deze kavels geldt een loting via de notaris.

Bekijk de verkooppagina voor meer informatie

Expertteam Zelfbouw op 6 juni

Banner Expertteam Zelfbouw 6 juni

Droom je ervan ooit zelf een huis te bouwen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom op 6 juni langs bij het Expertteam Zelfbouw, een informatieavond over zelfbouwkavels van IkbouwmijnhuisinAlmere. Vind er antwoord op al je zelfbouwvragen. Maak voor inspiratie een rondje langs de architecten en bouwers en ontdek hoe je de kavel vindt die past bij jouw woonwensen (en budget). 

Bereid je voor op het Expertteam Zelfbouw

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.