44 nieuwe kavels in De Houtwal, Nobelhorst

Wil jij je eigen huis gaan bouwen in Nobelhorst? Op 4 juni is de inschrijving gestart voor nieuwe 44 kavels in Nobelhorst. Ze komen in De Houtwal (veld 14), een nieuw duurzaam buurtje rechtsboven de Brink. Er komen kavels voor vrijstaande woningen en rijhuizen. De kavelgrootte ligt tussen 174 en 513 m2; een aantal kavels ligt aan het water. Voor deze kavels geldt een loting via de notaris. De inschrijftermijn sluit 25 juni.

Door een technisch probleem worden deze kavels nog niet getoond via de Kavelkaart (naar verwachting op 6 juni). Je kunt alle kavelinformatie (kavelpaspoorten, prijzen, kavelspecifieke documenten) wel op de verkooppagina bekijken. 

Bekijk de verkooppagina voor meer informatie

34 nieuwe kavels in Duin, Boomrijk

De eerste zelfbouwkavels in Duin, Almere Poort zijn in aantocht! Op 4 juni is de inschrijving gestart van 34 kavels voor vrijstaande woningen in Noorderduin, in de buurt Boomrijk, het boomgebied in Duin. De kavels liggen ten noorden van de huidige bebouwing en zijn verdeeld over 3 hofjes. Voor deze kavels geldt een loting via de notaris. De inschrijftermijn sluit 25 juni.

Bekijk de verkooppagina voor meer informatie
Bekijk de ligging van de kavels op de Kavelkaart

Reminder: Expertteam Zelfbouw op 6 juni

Banner Expertteam Zelfbouw 6 juni

Droom je ervan ooit zelf een huis te bouwen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom op 6 juni langs bij het Expertteam Zelfbouw, een informatieavond over zelfbouwkavels van IkbouwmijnhuisinAlmere. Vind er antwoord op al je zelfbouwvragen. Maak voor inspiratie een rondje langs de architecten en bouwers en ontdek hoe je de kavel vindt die past bij jouw woonwensen (en budget). Vanwege de start inschrijving van de kavels in Nobelhorst en Duin, zijn de projectleiders van deze gebieden aanwezig, net als gastvrouw Jolly van Nobelhorst.

Bekijk de aanwezige partijen
Bereid je voor op het Expertteam Zelfbouw

Reminder: Droomhuizen VIP*tour

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken heb je écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heb je ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wil je ontdekken of zelfbouw in Vogelhorst of Overgooi bij je past? Doe dan 22 juni mee met de luxe bustour van IkbouwmijnhuisinAlmere. Aanmelden is noodzakelijk.

Meld je aan voor de VIP*tour

Inschrijving WikiHouse zelfbouwproject gestart

Het Woningbouwatelier is de initiatiefnemer voor een uniek zelfbouwproject: WikiHouse De Stripmaker in Almere Buiten. Heb je altijd al je eigen woning willen ontwerpen én bouwen? Starter op de woningmarkt? Woon je in een sociale huurwoning of sta je op een wachtlijst? Of ben je gewoon enthousiast over WikiHouse? Schrijf je in! Het project biedt ruimte aan 28 woningen van 50 tot 90 m2 met woonlasten – netto hypotheekkosten en energielasten – vanaf ca. € 550. Inschrijven voor het project kan tot 27 juni 2019 12.00 uur. Meld je aan voor de informatieavond van 19 juni.

Aanmelden kan via wikihousedestripmaker.nl 

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.