8 oktober: start inschrijving nieuwe kavels in Nobelhorst

ontwerp: Livingstone

Op 8 oktober begint de inschrijving voor 32 nieuwe kavels voor vrijstaande woningen in Nobelhorst. De kavels liggen in 2 buurtjes: De Brouwerij (stoer en industrieel) en De Boerderij (gezellig en groen). Kavelgroottes variëren tussen circa 145-470 m2, prijzen liggen tussen € 80.000-230.000. Vier kavels zijn voor kleinere vrijstaande woningen en er is een themakavel (kap- of hooibergwoning). Alle verkoopinformatie staat vanaf 8 oktober online.  

Bekijk de verkooppagina De Brouwerij en De Boerderij

6 oktober: Binnenkijkroute Nobelhorst

Heb je interesse in een van de kavels in De Boerderij en Brouwerij? Kom dan zaterdag naar de Binnenkijkroute in Nobelhorst. Haal de routekaart op bij de Informatieschuur en ga tussen 11:00 en 14:00 langs bij de 7 (zelfbouw)huizen die meedoen. De mogelijkheid om nieuwe huizen van binnen te bekijken en bewoners je (zelfbouw)vragen te stellen. En tegelijkertijd kun je zo de buurtjes van het dorp van Almere verkennen.

Meer informatie over de Binnenkijkroute

18 oktober: special Expertteam Zelfbouw

Banner Expertteam Zelfbouw 18 oktober

Leg al je vragen over zelfbouw op één avond voor aan diverse externe partijen of een zelfbouwadviseur. Er is 18 oktober extra aandacht voor de nieuwe kavels in Nobelhorst; de projectleider is aanwezig en beantwoordt vragen aan de hand van het inrichtingsplan. Je kunt zelfbouwexperts raadplegen op het gebied van financiën, woningmarkt, bouwkosten, bouwproces en energieambassadeurs. Over kosten van zelfbouw, wat je kunt bouwen met jouw budget en het zelfbouwproces. De vrije inloop is tussen 17:30-20:00 uur.

Bekijk welke partijen aanwezig zijn

27 oktober: Droomhuizen VIP*tour Vogelhorst en Overgooi

Ben je op zoek naar een ruime kavel om zelf een luxe droomhuis te realiseren? Ontdek het geheim van dé exclusieve zelfbouwparels van Almere: Villapark Vogelhorst (kavels van 600 tot 1.000 m2) en Landgoed Overgooi (kavels van 1.500 tot 5.000 m2). Stap in de comfortabele VIP*bus voor een rondrit. Onze gids vertelt je alles over de opzet van deze wijken, de groene omgeving, beschikbare kavels en zelfbouwmogelijkheden. De VIP*tour is er ook op 24 november.

Programma en aanmelden voor de VIP*tour

Inschrijving nieuwe kavels Zandpoort verplaatst

Sta je in de startblokken om een zelfbouwkavel 'kleiner wonen' te reserveren in Zandpoort? Nog even geduld, de start inschrijving is verplaatst naar half november. Op de laatste 11 zelfbouwkavels in dit deel van Olympiakwartier kan een klein vrijstaand huis gebouwd worden. In het kavelpaspoort worden regels opgenomen die horen bij de uitstraling en bouwmogelijkheden van de woonvorm ‘kleiner wonen’. We houden je op de hoogte via de verkooppagina.

Bekijk de verkooppagina Zandpoort

Oproep: duurzame huizen in Almere

Op 3 en 10 november is de Nationale Duurzame Huizen Route. De gemeente Almere doet mee en is op zoek naar duurzame huizen in Almere. Heb je al zelfgebouwd en ben je ervaringsdeskundige? Meld je aan en inspireer anderen!

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.