13 september: Expertteam Zelfbouw

Banner Expertteam Zelfbouw

Op 13 september gaan we weer van start met een nieuwe reeks! We hebben 11 partijen uitgenodigd: 3 bouwers, 3 architecten, een bouwbegeleider, een hypotheekadviseur, een notaris, een makelaar en energieambassadeurs. Loop vrijblijvend binnen tussen 17:30-20:00 uur en stel je vragen over zelfbouw. ook de adviseurs van de Kavelwinkel staan voor je klaar. 

Meer informatie over het Expertteam Zelfbouw

8 oktober: nieuwe kavels in Nobelhorst

ontwerp: Livingstone

Op 8 oktober start de inschrijving voor 32 nieuwe kavels voor vrijstaande woningen in Nobelhorst. De kavels liggen in de nieuwe buurtjes De Brouwerij (stoer en industrieel) en De Boerderij (gezellig en groen) en variëren in grootte tussen circa 330 - 470 m2. Bijna alle kavels liggen aan het water! Vier kavels zijn voor kleinere vrijstaande woningen en er is een themakavel. Alle verkoopinformatie staat begin oktober op de verkooppagina.

Bekijk de verkooppagina De Brouwerij en De Boerderij

8 oktober: nieuwe kavels in Zandpoort

In Zandpoort geniet je van het stadse wonen en het glooiende duinlandschap. Dit deel van de wijk Olympiakwartier in Almere Poort ligt tegen DUIN aan. Op 8 oktober 2018 start de inschrijving van de laatste 13 zelfbouwkavels, waarop een klein vrijstaand huis gebouwd kan worden. In het kavelpaspoort worden regels opgenomen die horen bij de uitstraling en bouwmogelijkheden van de woonvorm ‘kleiner wonen’. Alle verkoopinformatie staat begin oktober op de verkooppagina.

Bekijk de verkooppagina Zandpoort

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! Hier heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Wil je ontdekken of zelfbouw in Vogelhorst of Overgooi bij je past? Stap dan in de comfortabele VIP*bus van IkbouwmijnhuisinAlmere en laat je rondrijden. Onze gids vertelt je alle ins en outs over de opzet van deze wijken, de groene omgeving, de beschikbare kavels en de zelfbouwmogelijkheden. Aanmelden kan vanaf 7 september.

Bekijk de data van de VIP*tours

6 oktober: Binnenkijkroute Nobelhorst

Binnenkijkroute Nobelhorst 6 oktober

Met de verkoop van de kavels in De Boerderij en Brouwerij op komst, geven we je graag de mogelijkheid om (zelfbouw)huizen in Nobelhorst van binnen te bekijken. Daarom organiseren we op 6 oktober de derde Binnenkijkroute door Nobelhorst. Dé gelegenheid om het dorp van Almere en de huizen beter te leren kennen. 

Meer informatie Binnenkijkroute

Trotse zelfbouwers gezocht

Zelfbouwers in Noorderplassen

Ben jij ook een trotse Almeerse zelfbouwer, die graag zijn verhaal zou willen delen om anderen te inspireren? Dan zijn we op zoek naar jou! Wie weet zie je dan binnenkort jouw droomhuis terug in de krant of lees je jouw zelfbouwverhaal online. Je houdt er in elk geval mooie foto's aan over! Aanmelden kan via een e-mail naar de Kavelwinkel. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer, wat voor type woning je hebt gebouwd, in welke stijl en het bouwjaar. We maken een selectie van verschillende soorten huizen en nemen dan contact met je op.

Meld je aan via een e-mail

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.