Schrijf je nu in voor De Laren Veld C

Droom je van een huis dat helemaal voldoet aan al je woonwensen? Wil je ruimer wonen in een groene, kindvriendelijke buurt, dichtbij haven, water en strand met alle voorzieningen op loopafstand? Maak van je luchtkasteel werkelijkheid en bouw je droomhuis in De Laren Veld C! De inschrijving is vandaag geopend. Van de 34 kavels zijn er 29 bedoeld voor vrijstaande woningen en 5 voor bungalows. De kavels variëren in grootte van 288 tot 684 m2 en in prijs van e. 182.800,- tot e. 309.230,-. 

Schrijf je nu in voor De Laren Veld C

Live zelfbouwadvies van experts

Wil je één van de kavels reserveren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw droomhuis? Heb je vragen over ligging, beeldkwaliteitsplan of BVO? Morgen, vrijdag 27 november, beantwoorden onze zelfbouwadviseurs van 16:00 tot 17:00 uur al je vragen over De Laren Veld C live op Facebook.  

Volg de kavelwinkel op Facebook

Hoe werkt de inschrijfprocedure bij een loting?

Video Hoe werkt zelfbouwproces

De kavels van De Laren Veld C worden via een loting bij de notaris toebedeeld. Maar: hoe werkt die inschrijfprocedure eigenlijk? Onze zelfbouwadviseurs beantwoorden veelgestelde vragen in speciale uitlegvideo's. Mis je een antwoord op je vraag? Kijk morgen naar de livestream op Facebook, mail ons of plan een belafspraak met de kavelwinkel!

Bekijk de uitlegvideo's

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.