Inschrijving kavels Zandpoort start 12 november

Op de laatste 11 kavels in dit deel van Olympiakwartier West in Almere Poort kan een klein vrijstaand strandhuis gebouwd worden in een duinlandschap. In het kavelpaspoort worden regels opgenomen die horen bij de uitstraling en bouwmogelijkheden van de woonvorm ‘kleiner wonen’ in Zandpoort. Uiterlijk 12 november staat alle verkoopinformatie online (verkaveling, oppervlaktes, prijzen, kavelpaspoorten en kavelspecifieke documenten). De inschrijfperiode loopt van 12 tot 20 november.

Bekijk de verkooppagina Zandpoort

Inschrijving kavels De Laren start 12 november

Dudok woning, Groothuis Wonen

Op 12 november start de inschrijving voor 32 kavels voor vrijstaande huizen in veld A en B in de groene woonwijk De Laren. De kavels liggen binnen het bestaande groen van een voormalig sportpark. Vier kavels in Veld B zijn specifiek bedoeld om een bungalow op te bouwen. Uiterlijk 12 november staat alle verkoopinformatie online (verkaveling, oppervlaktes, prijzen, kavelpaspoorten en kavelspecifieke documenten). De inschrijfperiode loopt van 12 tot 20 november.

Bekijk de verkooppagina

15 november: special Expertteam Zelfbouw

Op de laatste expertteamavond van dit jaar besteden we extra aandacht aan de nieuwe kavels in De Laren en Zandpoort. De projectleiders zijn aanwezig om vragen te beantwoorden aan de hand van het inrichtingsplan. Maar je kunt ook allerlei zelfbouwexperts raadplegen op het gebied van financiën, woningmarkt, bouwkosten, bouwproces en energieambassadeurs. De vrije inloop is tussen 17:30-20:00 uur. 

Bekijk welke partijen aanwezig zijn

3 en 24 november: VIP*tour Vogelhorst en Overgooi

Ben je op zoek naar een ruime kavel om zelf een luxe droomhuis te realiseren? Ontdek dé exclusieve zelfbouwparels van Almere: Villapark Vogelhorst (kavels van 600 tot 1.000 m2) en Landgoed Overgooi (kavels van 1.500 tot 5.000 m2). Stap in de comfortabele VIP*bus voor een rondrit. Onze gids vertelt je alles over de wijken, de omgeving, beschikbare kavels en zelfbouwmogelijkheden. De tour van 27 oktober is vol, op 3 november zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden = verplicht.

Programma en aanmelden voor de VIP*tour

Snelle verversing Kavelkaart

Vanaf dinsdag 30 oktober zal de Kavelkaart bijna realtime worden ververst. Dit betekent dat op het moment dat iemand een kavel reserveert, dat binnen 15 minuten zichtbaar zal zijn. De Kavelkaart ververst nu maar 1 keer per dag. Dat heeft als nadeel dat kavels die dan gereserveerd worden nog bijna een volle dag te koop lijken te zijn. Belangrijk om te weten is dat kavels die terugkomen in verkoop tijdens kantooruren of op donderdagavond tot 20:00 uur (inloop Kavelwinkel) worden aangezet. 

Bekijk de beschikbare kavels op de Kavelkaart

Nationale Duurzame Huizen Route: 3 en 10 november

Bezoek eens een duurzaam huis bij jou in de buurt! De Nationale Duurzame Huizen Route is een aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren op duurzaam en energiezuinig wonen. Bekijk op de site welke huizen meedoen en laat je op 3 en 10 november inspireren door mooie voorbeelden. Of meld jouw huis aan

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.