Nieuwe kavels in de Brouwerij en de Boerderij in Nobelhorst

ontwerp: Livingstone

In oktober verwachten we 32 nieuwe kavels in Nobelhorst. De kavels liggen in de nieuwe buurtjes De Brouwerij en De Boerderij en variëren in grootte tussen circa 330 - 470 m2. Bijna alle kavels liggen aan het water. Vier kavels zijn voor kleinere vrijstaande woningen en er is een themakavel met een extra ontwerpopgave. Meer informatie volgt na de zomer, hou de verkooppagina in de gaten.

Bekijk de verkooppagina De Brouwerij en De Boerderij
Bekijk de planning van alle nieuwe kavels in verkoop

Zomerstop Expertteam Zelfbouw

Banner Expertteam Zelfbouw

In de zomerperiode slaan we even over, maar 13 september ben je weer van harte welkom op het Expertteam Zelfbouw. Je kunt er al je vragen over zelfbouw stellen aan de zelfbouwadviseurs, interne en externe partijen op het gebied van financiën, woningmarkt, bouwkosten, bouwproces en energieneutrale oplossingen.

Meer informatie over het Expertteam Zelfbouw

Trotse zelfbouwers gezocht

Zelfbouwers in Noorderplassen

Ben jij ook een trotse Almeerse zelfbouwer, die graag zijn verhaal zou willen delen om anderen te inspireren? Dan zijn we op zoek naar jou! Wie weet zie je dan binnenkort jouw droomhuis terug in de krant of lees je jouw zelfbouwverhaal online. Je houdt er in elk geval mooie foto's aan over! Aanmelden kan via een e-mail naar de Kavelwinkel. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer, wat voor type woning je hebt gebouwd, in welke stijl en het bouwjaar. We maken een selectie van verschillende soorten huizen en nemen dan contact met je op.

Meld je aan via een e-mail

Oproep Architectuurprijs Almere 2018

flyer Architectuurprijs Almere

Heb jij een spraakmakend huis ontworpen? Doe dan mee aan de Architectuurprijs Almere 2018! Bij deze tweejaarlijkse prijs worden de tien beste ruimtelijke ontwerpen in de schijnwerpers gezet. De prijs bestaat uit een trofee en een geldprijs, en natuurlijk een tentoonstelling van de genomineerden. Inzenden kan tot 20 augustus!

Bekijk de website Architectuurprijs Almere

Terugblik loting kavels Het Laar en Homeruskwartier Centrum

Referentiebeeld Het Laar. Engel Architecten, foto: M. v.d. Burg

Op 22 juni was de loting voor 12 nieuwe kavels voor vrijstaande huizen in Het Laar en 6 rijwoningen in Homeruskwartier Centrum. Op 28 juni waren alle kavels in Het Laar gereserveerd en 5 van de 6 kavels in Homeruskwartier centrum. De volgende dag is deze kavel alsnog gereserveerd via de gebruikelijke route: de Kavelkaart. In de eerste maanden van de reservering komen kavels weleens terug in verkoop. Heb je interesse? Hou dan de Kavelkaart in de gaten.

Bekijk de Kavelkaart

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.