Stikstofprobleem en omgevingsvergunning

Het landelijke stikstofprobleem raakt projecten in heel Almere. Team zelfbouw monitort de ontwikkelingen voor zelfbouwers in Almere. Op de pagina www.almere.nl/stikstof vind je algemene informatie over de gevolgen van stikstofproblematiek en veelgestelde vragen. Veel is nog onduidelijk; dit is wat we weten. Als je een omgevingsvergunning wilt aanvragen, kan het zijn dat je een stikstofberekening moet aanleveren over de stikstofdepositie van je bouwproject. 

Lees verder over de stikstofberekening

Nog 16 kavels te koop in De Houtwal, Nobelhorst

Je huis bouwen op een kavel middenin een zacht glooiend landschap. Dat kan in het buurtje De Houtwal. Tussen 3 groene houtwallen liggen nog 16 kavels die beschikbaar zijn. Je bouwt je huis in een dorp, vlakbij Almere stad en naast het bos. Er zijn nog 2 kavels voor rijwoningen en 14 kavels voor vrijstaande woningen. De kavelgrootte ligt tussen 112 en 392 m2. Prijzen vanaf € 87.500. 

Bekijk de verkooppagina voor meer informatie
Bekijk de Kavelkaart voor de beschikbare kavels

16 kavels te koop in Boomrijk, Duin

Als je zelf gaat bouwen in de wijk Duin in Almere Poort, kom je te wonen in een heus boslandschap. De mooiste bomen van het oorspronkelijke Muiderbos zijn behouden voor een boomrijk woonlandschap. De kavels liggen in 3 autoluwe hofjes ten noorden van de huidige bebouwing. Een beeldkwaliteitsplan bewaakt de uitstraling van het gebied. De kavelgrootte varieert van 200 tot 294 m2. Prijzen vanaf € 207.500.

Bekijk de verkooppagina voor meer informatie
Bekijk de ligging van de kavels op de Kavelkaart

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.