Beschikbare kavels in Nobelhorst, De Houtwal

Ben je op zoek naar een eengezinswoning, maar kun je er geen vinden? Bouw ‘m dan zelf, in een rij. In Nobelhorst is begin juli de verkoop gestart van 44 kavels in het buurtje De Houtwal. Tussen 3 groene houtwallen liggen 17 kavels voor rijkavels, in 3 rijtjes. Kaveloppervlaktes tussen 97 en 131 m2, prijzen tussen € 80.000 en € 89.000. Ook zijn van de 27 kavels voor vrijstaande woningen nog kavels beschikbaar. Kavelgroottes tussen 174 en 513 m2; prijzen tussen de € 157.500 en € 232.500.

Bekijk de beschikbare kavels op de Kavelkaart
Bekijk de verkooppagina

Beschikbare kavels in Duin, Boomrijk

Begin juli was ook de start verkoop van eerste 34 zelfbouwkavels in Duin, Almere Poort. Niet alle kavels in Noorderduin zijn na de lotingsperiode gereserveerd, dus kijk vooral even op de Kavelkaart of jouw ideale kavel nog beschikbaar is. De kavels liggen verspreid over 3 hofjes in de buurt Boomrijk, het boomgebied in Duin. Wonen in een bossige omgeving tussen het groen, en een beetje besloten. Kavelgroottes van 200 tot 310 m2, kavelprijzen van € 207.500 tot € 282.000.

Bekijk de beschikbare kavels op de Kavelkaart
Bekijk de verkooppagina

Openingstijden Kavelwinkel tijdens de zomerperiode

Tijdens de zomervakantie is er alleen vrije inloop op een aantal dinsdagmiddagen. Een afspraak maken is beperkt mogelijk.

Vrije inloop
- dinsdagmiddag 16 juli
- dinsdagmiddag 6 aug
- dinsdagmiddag 13 aug
- dinsdagmiddag 20 aug 

Op afspraak
-maandag (koopovereenkomst)
-dinsdag
-donderdag
-vrijdag

Alle aangepaste openingstijden in 2019

Veelgestelde vraag: wat betekent een maximale BVO (m2)?

Als een maximale BVO (brutovloeroppervlak) is opgenomen in het kavelpaspoort, staat in het rode bouwvlak het maximumaantal te bebouwen m2. Dat betekent dat de woning niet groter mag worden dan het genoemde aantal m2 brutovloeroppervlak. Dit is de totale vloeroppervlakte van de hele woning en vergunningvrije bouwdelen, begane grond tot en met de bovenste verdieping, inclusief buitenmuren. De NEN-norm 2580 is van toepassing, je architect en/of aannemer beschikken over deze informatie. Ook kun je deze NEN-norm inzien bij de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Tijdens het toetsen van je bouwplan (SRV-toets) wordt bekeken of het ontwerp voldoet aan de regels uit het kavelpaspoort en het maximaal te realiseren aantal BVO’s. 
Tip: Onderzoek vóór het reserveren van een kavel hoeveel BVO’s je nodig hebt voor jouw droomhuis, om op de juiste kavel te kunnen bouwen.

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.