14 kavels Vogelhorst en 8 kavels Overgooi

Nieuwe zelfbouwkavels in Vogelhorst en Overgooi

Op 13 april 2023 worden 14 nieuwe kavels in Vogelhorst fase 2 noord én 8 nieuwe kavels in Overgooi via een loting uitgegeven.  Het inschrijfformulier voor deze loting is op deze pagina via de groene knop te downloaden. 

Op dit moment is de Kavelwinkel bezig met een nieuwe website en kavelkaart. Hierdoor kunnen wij de kavels niet via de kavelkaart aanbieden. Omdat dit nieuw uit te geven zelfbouwkavels zijn, organiseren we een loting.

14 nieuwe kavels in Vogelhorst

De locatie van de 14 kavels in Vogehorst

Met de loting van 13 april worden er in Vogelhorst fase 2 noord 14 kavels uitgegeven. Het gaat om de kavels aan de Koperwieklaan en de Oeverzwaluwlaan in Vogelhorst.

Alle kavels zijn bedoeld voor individuele zelfbouw, voor de bouw van één vrijstaande woning. De kaveloppervlakte van deze 14 kavels variëren in grootte van circa 580 m2 tot 835 m2. Er geldt een minimum BVO (aantal m2 vloeroppervlakte van de woning) voor deze kavels.

Hiernaast zijn er regels en eisen voor de bouw van de woning. Alle informatie lees je in de kavelpaspoorten en beeldkwaliteitsplan via de kavelkaart.

8 nieuwe kavels in Overgooi

De locatie van de 8 kavels in Overgooi

Ook worden er in Overgooi 8 nieuwe kavels uitgegeven. Het gaat om 3 kavels aan het Slingerbos en 5 kavels aan het Liesbos.

Alle kavels zijn bedoeld voor individuele zelfbouw, voor de bouw van één vrijstaande woning. De kaveloppervlakte van deze 8 kavels variëren in grootte van circa 1.942 m2 tot 2.821 m2.

Alle informatie lees je in de kavelpaspoorten via de kavelkaart.

Planning

1) Dinsdag 28 maart 2023: Start inschrijving*
Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Inschrijven voor de loting doe je middels het inschrijfformulier. 

2) Dinsdag 11 april 2023: Sluiting inschrijving*
Op dinsdag 11 april om 9:00 uur sluit de inschrijving.

3) Donderdag 13 april 2023: Loting*
De loting vindt plaats op 13 april bij de notaris.

4) Vanaf donderdag 13 april 2023: Uitslag*
Vanaf 13 april verneem je of je bent ingeloot of niet.

* Let op: genoemde data zijn onder voorbehoud.

 

 

 

Loting

De inschrijving voor deze kavels vindt plaats via een loting. Lees meer informatie over de lotingsprocedure. Goed om te weten: wanneer je bent uitgeloot, ontvang je de €1000,- inschrijfvergoeding terug. 

Interesse? Zo werkt de inschrijfprocedure:

Belangrijk!

Wil je een kavel kopen in Vogelhorst of Overgooi? Verdiep je dan goed in de regels, bouw en kosten. Laat je goed adviseren. Zo voorkom je verrassingen. Hier vind je alle belangrijke documenten over de kavels.

  • Kavelpaspoort: elke kavel heeft een eigen paspoort waarin alle bouwregels staan. Je vindt het kavelpaspoort op de Kavelkaart, als je op een willekeurige kavel klikt.
  • Kavelspecifieke documenten: bekijk alle aanvullende informatie van een kavel via de link 'Kavelspecifieke documenten' die weer onder elk kavelpaspoort staat.
  • Daaronder vind je de link naar de algemene documenten over zelfbouw.

 

Bekijk de kavelkaart