Kavelwinkel vanaf 31 januari open voor kavelreserveringen

28 januari 2020

Er is op het moment een storing van een aantal systemen waardoor het nu niet mogelijk is om digitaal een kavel te reserveren. Wij zetten alle zeilen bij om de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen, maar het lijkt er niet op dat dit deze week nog gebeurt.

Kavel reserveren? Wees welkom in de kavelwinkel!

Tot digitaal reserveren weer mogelijk is, bieden wij iedereen die een kavel wil reserveren de mogelijkheid om vanaf vrijdag 31 januari op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 15:00 uur en 17:00 uur bij ons persoonlijk in de Kavelwinkel langs te komen (uiteraard met geldig legitimatiebewijs) en toch een kavel te reserveren. 

U kunt zonder afspraak langskomen. Het is belangrijk om dan rekening te houden met een eventuele wachttijd en reserveren gaat alleen op beschikbaarheid volgens de Kavelkaart (deze is up-to-date met een verwerkingstijd van 15 minuten).

Gebruik de tussenliggende tijd tot vrijdag vooral om alle belangrijke documenten goed door te nemen (als u dat niet al gedaan heeft). U vindt deze documenten bij de kavels op de Kavelkaart en onder ‘downloads’. Wilt u voordat u reserveert, en de inschrijfvergoeding voldoet, even sparren met een zelfbouw adviseur om te kijken of uw plannen reëel zijn? Neem dan contact met ons op, we delen graag onze expertise!