Afspraken wachtrij kavels Nobelhorst

8 februari 2017

De belangstelling voor de zelfbouwkavels op Het Landgoed in Nobelhorst is groot; de eerste belangstellenden voor de verkoop van de 2e fase op 16 februari hebben zich inmiddels in een wachtrij opgesteld in de B-passage van het stadhuis. Vanwege de grote belangstelling zijn de regels voor de start verkoop van de 2e fase zelfbouwkavels Het Landgoed in Nobelhorst als volgt. Neem deze goed door en deel deze regels met andere wachtenden. Op deze manier streven we naar een veilige situatie voor mensen die in de wachtrij gaan staan.

Verkoopprocedure

Bij uitgifte van nieuwe zelfbouwkavels geldt: wie het eerst komt, heeft eerste keus. De verkoop start donderdagavond 16 februari a.s. om 17.30 uur in de Kavelwinkel. Dat is het moment dat de eerste kandidaat formeel de eerste kavel kiest. 

Kavels die deze avond niet worden gereserveerd, zijn de volgende dag zichtbaar als 'te koop' op de Kavelkaart. Vanaf dat moment geldt de normale procedure voor het reserveren van een kavel.

Regels bij een wachtrij

 • De volgorde van de rij, die regel je onderling. Wij hebben hier als gemeente geen betrokkenheid bij. Wij adviseren om de eerste kandidaat van de wachtrij  de lijst met geïnteresseerden op volgorde van binnenkomst bij te houden.
 • Kies je ervoor om “in de rij” te gaan staan, dan moet je op werkdagen je plek bezet (laten) houden. De wachtrij stelt zich op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op in de B-passage in het stadhuis bij het bordje ‘wachtrij’. 
 • In het weekend is er geen fysieke wachtrij. Het Stadhuis is gesloten. Kandidaten die voor het weekend in de rij zijn gaan staan, kunnen vanaf maandag 9 uur de wachtrij continueren. En nieuwe kandidaten kunnen zich vanaf dat moment aansluiten en zich opgeven voor de geïnteresseerde lijst. Het is dus niet nodig om te kamperen in de buurt van het Stadhuis.
 • Wachten in B-passage
  De gang dient vrij gehouden te worden zodat bezoekers en medewerkers van het stadhuis niet worden gehinderd. Er wordt wel in een heater gefaciliteerd.
 • Toilet
  Je kunt gebruik van de toiletten bij de burgerzaal. Het toilet bij het Ondernemersplein is geen openbaar toilet en mag helaas niet  worden gebruikt. 
 • Afval
  We verzoeken je dringend om afval direct weg te gooien. We plaatsen hiervoor een afvalemmer in de B-passage.
 • Eten en drinken
  Het pakken van koffie en thee op het Ondernemersplein is niet toegestaan. In de centrale hal van het stadhuis is een koffiecorner waar koffie, thee, broodjes en salades e.d. te koop zijn.

 

Start verkoop kavels Het Landgoed, 2e fase

De verkoop van 24 nieuwe kavels voor vrijstaande huizen start donderdag 16 februari om 17.30 uur in de Kavelwinkel.
Kijk voor meer informatie over deze kavels  op ikbouwmijnhuisinalmere.nl/kavelslandgoed