18 januari: Binnenkijkroute in Nobelhorst

6 januari 2020

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te wonen in Nobelhorst? Kom dan zaterdag 18 januari naar de  Binnenkijkroute in Nobelhorst. Verschillende bewoners in Nobelhorst nodigen je uit om binnen te kijken in hun huis en al je vragen te beantwoorden. Er doen zelfbouwhuizen en projectmatige woningen mee in verschillende soorten en maten. Je kunt tussen 10.30 en 12.30 langskomen, aanmelden is niet nodig.

De Binnenkijkroute begint in de informatieschuur aan de Nobellaan. Hier ontvang je een plattegrond met de adressen van de huizen die meedoen. Vervolgens ga je op pad om de verschillende zelfbouwhuizen en aankleedhuizen van binnen te bekijken. In sommige huizen zijn de bewoners aanwezig, in andere staan makelaars klaar om je vragen te beantwoorden.

In Nobelhorst zijn op dit moment nog ongeveer 13 bouwkavels beschikbaar in het buurtje De Houtwal (veld 14). Op de Kavelkaart kun je kijken waar de kavels precies liggen en wat de bouwregels zijn. Via de Kavelkaart kun je met je DigiD zelf een kavel reserveren wanneer het jou uitkomt.