Loting teruggekomen kavels november 2022

De Kavelwinkel is hard aan het werk om een nieuwe website én Kavelkaart te ontwikkelen. Hierdoor gebruiken wij de huidige Kavelkaart niet meer voor kavelreserveringen.

Teruggekomen kavels kunnen om deze reden niet meer via de Kavelkaart gereserveerd worden.

Loting van de teruggekomen kavels

Er zijn een aantal teruggekomen kavels in Nobelhorst en in Overgooi. Deze kavels worden opnieuw aangeboden in dezelfde loting van de kavels van Nobelhorst Veld 17.  

Inschrijven voor de teruggekomen kavels doe je via hetzelfde inschrijvingsformulier. Het formulier vind je vanaf maandag 14 november op deze pagina.
Heb je vragen over de teruggekomen kavels? Kom dan gerust naar de informatieavond op maandag 14 november. 

Het inschrijven voor de teruggekomen kavels én de kavels in Nobelhorst Veld 17 kan tot 21 november om 9.00 uur.

Planning

1) Maandag 14 november: Start inschrijving*
Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Inschrijven voor de loting doe je middels het inschrijfformulier. Deze zal op de dag van inschrijving zichtbaar worden op de pagina van de loting van Nobelhorst Veld 17.

2) Maandag 14 november: Informatieavond
Omdat er speciale regels en eisen verbonden zijn aan zelfbouwkavels, is er op maandag 14 november van 16.00 uur tot 20.00 uur een informatieavond in de Kavelwinkel. Dit is een vrije inloop waar je al je vragen  kunt stellen. Op de informatieavond zijn de zelfbouwadviseurs, projectleider en stedenbouwkundige aanwezig.

3) Maandag 21 november: Sluiting inschrijving*
Op 21 november 2021 om 9.00 uur sluit de inschrijving.

4) Donderdag 24 november: Loting*
De loting vindt plaats op 24 november bij de notaris.

5) Donderdag 24 november: Uitslag*
Op 24 november verneem je of je bent ingeloot of niet.

* Let op: genoemde data zijn onder voorbehoud.

 

Loting

De inschrijving voor deze kavels in Vogelhorst vindt plaats via een loting. Lees meer informatie over de lotingsprocedure. Goed om te weten: wanneer je bent uitgeloot, ontvang je de €1000,- inschrijfvergoeding terug. 

Interesse? Zo werkt de inschrijfprocedure:

Belangrijk!

Wil je een kavel kopen in Vogelhorst? Verdiep je dan goed in de regels, bouw en kosten. Laat je goed adviseren. Zo voorkom je verrassingen. Hier vind je alle belangrijke documenten over de kavels.

  • Kavelpaspoort: elke kavel heeft een eigen paspoort waarin alle bouwregels staan. Je vindt het kavelpaspoort op de Kavelkaart, als je op een willekeurige kavel klikt.
  • Kavelspecifieke documenten: bekijk alle aanvullende informatie van een kavel via de link 'Kavelspecifieke documenten' die weer onder elk kavelpaspoort staat.
  • Daaronder vind je de link naar de algemene documenten over zelfbouw.