Kavels De Houtwal

Impressie: EVE Architecten
Impressie: EVE Architecten

Wil jij je eigen huis gaan bouwen in Nobelhorst? Op 4 juni start de inschrijving voor 44 nieuwe kavels in Nobelhorst. Ze komen te liggen in De Houtwal (veld 14), een nieuw duurzaam buurtje dat rechtsboven de Brink ligt. Er komen grote en kleine kavels voor vrijstaande woningen en rijhuizen. Hier krijg je de kans om te wonen aan het water. Voor deze kavels geldt een loting bij de notaris.

Over De Houtwal 

In De Houtwal woon je in de luwte van een zacht glooiend landschap. Hier liggen drie groene houtwallen met begroeiing van heesters en bomen, doorkijkjes en sfeervolle slingerpaadjes. Het buurtje biedt ook plek aan een ecologische school, een kinderopvang en ruim vijftig projectmatige huizen. De Houtwal is een buurtje waar het accent ligt op duurzaamheid, we dagen je uit om je huis een duurzame uitstraling te geven. Kies bij de bouw van je huis voor natuurlijke materialen en kleuren. Dit zijn de kavels die er komen:

  • circa 27 kavels voor vrijstaande huizen, 6 daarvan liggen aan het water. De kaveloppervlaktes liggen tussen circa 174 m2 en 513 m2, prijzen variëren tussen € 157.500 en € 232.500.
  • circa 17 kavels voor rijhuizen. Het gaat om 2 rijtjes van 6 kavels en 1 rijtje van 5) kavels. De kaveloppervlaktes liggen tussen circa 97 m2 en 131 m2, prijzen variëren tussen € 80.000 en € 89.000.
  • Bekijk alvast de folder elders op deze pagina voor meer informatie over het buurtje.
  • Bekijk de priijslijst (pdf)
Klik voor een vergroting
Kavelkaart De Houtwal

Inschrijfperiode

Impressie: Buitenhuis Villabouw
Impressie: Buitenhuis Villabouw
  • De inschrijving start 4 juni en sluit op dinsdag 25 juni.
  • Voor deze kavels geldt een loting via de notaris.
  • U betaalt een inschrijfvergoeding van € 1000,- die alleen wordt teruggestort als geen van uw kavelkeuzes wordt toegewezen. De bijlage met de hele lotingsprocedure volgt 4 juni.
  • De kavelpaspoorten (met bouwregels per kavel) en overige verkoopinformatie zijn vanaf 4 juni online beschikbaar.

Meer weten

 

 

 

6 juni: Expertteam Zelfbouw

Op deze informatieavond over zelfbouwkavels besteden we speciale aandacht aan de nieuwe kavels in Nobelhorst.

Folder De Houtwal