Nieuwe kavels in verkoop

22 oktober 2018

Foto: Martijn van den Dobbelsteen

Wil je graag zelf een huis bouwen en is de kavel die bij jouw woonwensen past niet meer beschikbaar? Er komen altijd weer nieuwe kavels op de markt. We verwachten dit jaar nieuwe zelfbouwkavels in onderstaande wijken in Almere. Zodra er concrete data bekend zijn, vermelden we dat op deze pagina en via onze andere kanalen (nieuwsbrief, Facebook, Twitter). 

Oktober 2018: De Brouwerij en De Boerderij in Nobelhorst

In de nieuwe buurtjes De Brouwerij en De Boerderij komen 32 zelfbouwkavels. Ze variëren in grootte van circa 330 - 470 m2. Bijna alle kavels liggen aan het water. De inschrijving loopt van 8 oktober t/m 23 oktober.

  • De Brouwerij: 11 kavels voor vrijstaande woningen
  • De Boerderij: 21 kavels voor vrijstaande woningen. 4 kavels zijn voor kleinere woningen (kavelgrootte circa 145 m2). 1 kavel is een themakavel met een extra ontwerpopgave.

Bekijk de verkooppagina

12 november 2018: 2e fase Zandpoort in Olympiakwartier

In Zandpoort in Almere Poort gaat de 2e fase in verkoop. Het gaat om 11 kavels voor kleine vrijstaande huizen. De start inschrijving is verplaatst naar 12 november.

Bekijk de verkooppagina

12 november 2018: De Laren in Almere Haven

Het gaat om de start verkoop van de 2e fase van Veld A (6 kavels voor vrijstaande woningen) en Veld B ( 26 kavels voor vrijstaande woningen, waaronder 4 kavels voor bungalows) in Almere Haven. 

Bekijk de verkooppagina

Eerste kwartaal 2019: Veld 14 in Nobelhorst (naam volgt)

In een nieuw buurtje komen circa 27 kavels voor rijhuizen en vrijstaande huizen.

Eerste kwartaal 2019: nieuwe kavels in Vogelhorst

In het eerste kwartaal van 2019 komen - gefaseerd - nieuwe kavels in verkoop in Villapark Vogelhorst. Het gaat om in totaal 33 kavels. De kaveloppervlaktes variëren tussen de 667 m2 en 1103 m2.

Losse kavels weer in verkoop

Verspreid in de stad liggen kavels die de gemeente tijdelijk heeft teruggetrokken. Bijvoorbeeld door economische tegenwind of omdat de oorspronkelijke bouwregels moeten worden ververst. Deze kavels worden na een zorgvuldige procedure zonder aankondiging opnieuw aangeboden via Kavelkaart. Ook komen kavels soms weer beschikbaar omdat klanten niet verder willen. Blijf dus de Kavelkaart in de gaten houden als je op zoek bent naar een zelfbouwkavel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je automatisch op de hoogte blijven over nieuwe kavels in Almere? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van IkbouwmijnhuisinAlmere, of like ons op Facebook.


Bovenstaande informatie is een prognose, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.