Droomhuizen VIP*tour

Door villawijken Vogelhorst en Overgooi

logo Droomhuizen viptour

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken - die overigens sterk van elkaar verschillen - heb je écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heb je ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wil je ontdekken of zelfbouw in Vogelhorst of Overgooi bij je past? Stap dan 22 juni in de comfortabele VIP*bus van IkbouwmijnhuisinAlmere. Op dit moment is het maximaalaantal deelnemers bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Je rijdt o.a. langs prachtige droomvilla’s, het Landschapspark de Overgooische Zoom en bijzondere voorzieningen zoals Stadsgoedlandgoed De Kemphaan. Onderweg geniet je van lokaal geproduceerde versnaperingen. Onze gids vertelt je alle ins en outs over o.a. de opzet van deze wijken, de groene omgeving, voorzieningen, beschikbare zelfbouwkavels, architectuur en de zelfbouwmogelijkheden.

Bezoek aan de Boerenmarkt

Stadslandgoed De Kemphaan is een van de bijzondere trekpleisters in je toekomstige woonomgeving. Om de sfeer van dit landgoed te proeven, brengen we een kort bezoek aan de Boerenmarkt. Hier kun je de lekkerste biologische producten kopen. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelfgebrouwen Kemphaanbier, versgebakken brood, banket en andere overheerlijke producten.

Over de VIP*tour

  • Datum: 22 juni
  • De VIP*tour begint om 10.45 en duurt tot ongeveer 13.30 uur. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je het programma in je mailbox. 
  • Start van de VIP*tour is Stadslandgoed De Kemphaan, Kemphaanlaan, 1358 AC Almere Hout. Aan het begin van de Kemphaanlaan zijn voldoende parkeerplaatsen. Je kunt hier gratis je auto parkeren.
  • Je krijgt van ons onderweg een lunchpakket dat is samengesteld uit heerlijke streekproducten.

Aanmelden reservelijst

Wil je het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi ontdekken? Je kunt je alleen nog aanmelden voor de reservelijst via het formulier hieronder. Na aanmelding ontvang je direct een mail met een link om je aanmelding te bevestigen. 

Aanmeldformulier VIP-tour (reservelijst)

Aanmeldformulier VIP-tour
Op welke datum van de VIP*tour wil je mee:
Ik neem mijn partner mee
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor een van de nieuwsbrieven:
Ik heb belangstelling voor de wijk:
Foto: Martijn Steiner Lovisa
logo Villapark Vogelhorst
Banner Vind je kavel in Villapark Vogelhorst
Website Landgoed Overgooi
Banner Vind je kavel op Landgoed Overgooi
Foto: Martijn Steiner Lovisa
Foto: Gerard van Hees
Foto: Feenstra Fotografie